?Govern i oposició acorden noves tarifes per a l’escola bressol però topen amb els plans d’ocupació

Imatge del ple d'ahirImatge del ple d'ahir

El desacord entre govern i sindicats de l’Ajuntament al voltant dels Plans d’Ocupació també es va evidenciar en el ple de juny a partir de preguntes presentades des de Coalició d’Esquerres i Crida Premianenca. Aquests grups demanaven per què no s’accepta la demanda de negociació per part dels sindicats, mentre que el govern insistia en el caràcter social d’aquests plans. Escoltem la portaveu de la Coalició d’Esquerres, Elena Martín i el regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez:

D’altra banda, el ple va aprovar les noves tarifes de l’escola Bressol Municipal. Les tarifes, que es passaven a aprovació després d’haver-se consensuat a la comissió de preus públics, presenten dos trams nous per sota dels ja existents de 40 i 90 € al mes. El regidor d’hisenda, Miquel Àngel Méndez, explicava al ple les bases d’aquesta noves tarifes:

El punt es va aprovar per assentiment. El ple va aprovar també una modificació pressupostària per a la construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos a la plaça de la República i, en el capítol de les mocions, una d’ERC pel reaprofitament dels excedents dels menjadors escolars mitjançant el DISA i una altra de Ciutadans per la creació d’una comissió de fiscalització de la concessionària del servei d’aigua potable, Sorea. Una moció del PP contrària a la visita d’Arnaldo Otegui al Parlament es va rebutjar.

Escolta la crònica del ple sencera:

Translate »