21 d'octubre de 2014

Waterpolo

Waterpolo

Victoria del CN Premià per a començar amb bon peu

El Club Natació Premià debutava a casa en l’inici de Lliga a Segona Estatal de Waterpolo davant el Deportivo Bilbao. Hi havia expectació, perquè l’equip va respondre més que be la temporada passada, es va col·lar a la Final Four de Copa Catalunya i aquest nou any el públic volia saber si l’equip seguiria en bona forma després de patir algunes baixes sensibles. I la primera proba de foc es va superar amb escreix. Bona victòria davant un nou vingut a la categoria (14-7) i un total de 5 a 0 al marcador els dos primers quarts. Es mostra satisfet el tècnic, Albert Salvatierra en el debut dels seus homes. La concentració va ser clau i l’equip va estar encertat de cara a gol, tot i que els primers quarts va perdonar algunes ocasions. En superioritat també van sentir-se còmodes els premianencs i Salvatierra espera que l’equip continui responent i treballant tant bé com fins ara. S’han notat les set setmanes de preparació i això tot just ha començat, així que encara queda moltíssim, perquè ara el Waterpolo ja no para fins al Desembre, quan hi haurà tres setmanes de descans. Primers punts sumats a Segona en el que era la 3a Jornada. La primera es va ajornar per al proper novembre i en la segona els de Premià de Mar descansaven. Així les coses, l’equip prepara ja el proper partit, a domicili, a la pista del Waterpolo Navarra, filial de l’equip de C. D. Navarra de Divisió d’Honor, que ha empatat els dos partits que ha disputat fins ara. Partit de traca davant el Portugalete (14-14) i també davant el Cuatro Caminos (6-6) tots dos fora de casa.
El partit entre el Waterpolo Navarra i el CN Premià serà dissabte a partir de les 15.30.

Escolta al tècnic, Albert Salvatierra en l’entrevista d’aquest dimarts al Planetari

Moment del partit davant el Waterpolo Navarra a la piscina.

Moment del partit davant el Deportivo Bilbao a la piscina.

I recupera l’entrevista a Aniol Valera i Joan Basté, boies de l’equip, per a conèixer les sensacions amb les que arribava l’equip a l’inici de Lliga.