17 de maig de 2022

Bàsquet

Bàsquet

El sots21 masculí supera el Vedruna i encara confia en la final a 4 (52-49)

El sots 21 masculí de bàsquet conserva les opcions d’ascens i de jugar la final a 4, després de la gran victòria de dissabte contra el Vedruna Gràcia (2-49). L’equip que entrena Adrià Muñoz va imposar-se després d’anar de menys a més. Rebre 26 punts el primer quart va ser el punt d’inflexió per construir una defensa sòlida el segon període i anul·lar el rival. El partit es va igualar a partir del tercer quart i la insistència premianenca va permetre la victòria. Escoltem el jugador Marc López i també al tècnic.

A l’equip li queden dues jornades per fer-se amb la segona plaça. Serà complicat, perquè el Sant Andreu de Natzaret va tornar a guanyar i compta tots els partits per victòries. El proper rival a batre serà la Mercè, de nou al Pavelló, aquest proper dissabte (17.45h).